Руслан Демчак побував з візитом в Брацлавському НВК №1 та Ситковецькій школі

Народний депутат України, член фракції «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак спільно з головою Немирівської районної ради Сергієм Укринським та заступником голови Немирівської районної державної адміністрації Петром Бугаковим зустрілися з педагогічним колективом та вихованцями Брацлавського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – гімназія”, обговорили основні аспекти та перспективи освітнього закладу в майбутній Брацлавській об’єднаній територіальній громаді.

Разом із тим, навчально-виховний комплекс отримав вісім комп’ютерів, три ноутбуки та два проектори на загальну суму – 150 тис.грн., що покращить матеріально-технічну базу школи.

У рамках роботи в окрузі Руслан Демчак також відвідав Ситковецьку об’єднану територіальну громаду, де провів зустрічі із колективами Ситковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та комунального закладу Ситковецької селищної ради «Дитячий навчальний заклад «Сонечко».

У подарунок від народного депутата педагогічний колектив школи та учні отримали 20 ноутбуків для комплектації комп’ютерного классу на суму 199 тис.грн., а садочку в рамках державної субвенції було придбано твердопаливний котел на суму 80 тис.грн.

nemiriv_demchak nemiriv_demchak1