Анатолій Олійник провів прийом громадян у Томашпільському районі

 

Голова Вінницької обласної Ради, член партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Анатолій Олійник  провів прийом громадян у Томашпільському районі. Як повідомила голова Томашпільської районної організації партії БПП «Солідарність» Любов Купріянова, до депутата прийшли на прийом 14 громадян.

«Люди зверталися із проханнями про надання матеріальної допомоги на лікування, про працевлаштування, щодо перерахунку пенсії, виділення земельних паїв. Так, Ганна Трач аби зробити дороговартісну операцію із заміни суглоба взяла кредит і тепер просить надати будь-яку допомогу. Переселенка з Донецької області Василина Ключар просила допомоги для ремонту старої хати, де вона зараз проживає. Військовий пенсіонер з Вапнярки Михайло Сулиган розповів, що йому виділили земельний пай 2 га як учаснику бойових дій, але на тій ділянці є старий садок, і він не має змоги його розчистити. Тому він просив посприяти у вирішенні питання про виділення землі в іншому місці», – сказала Любов Купріянова.

Вона додала: «Тетяна Пустовіт з Антонівки виховує двох дітей-інвалідів, має стареньку машину, вона просила допомоги у вирішенні питання заміни автомобіля, який їй повинен надати орган соціального захисту. Працівники музичної школи Лариса Довгань та Наталя Міщанчук від імені колективу просили вирішити питання виплати їм коштів на оздоровлення при наданні відпустки, а також надбавки до заробітної плати за престиж професії, який має нараховуватись відповідно до законодавства. Дмитро Мазур просив посприяти у перерахунку пенсії, так як у свій час працював на будівництві у Вірменії,  а довідки про підтвердження стажу прийшли вже після нарахування пенсії».

Анатолій Олійник уважно вислухав усіх громадян, багато питань були вирішені відразу, на деякі обіцяв дати відповідь після консультацій з обласними службами.

Участь у прийомі громадян взяли голова районної ради, член Партії БПП «Солідарність» Дмитро Коритчук, заступник голови районної державної адміністрації, голова фракції партії БПП «Солідарність» у районній раді Віктор Ставнійчук, голова районної організації партії БПП «Солидарність» Любов Купріянова.

olijnik_prijom1