Два навчальних заклади Жмеринщини отримали шкільні автобуси

Два шкільні автобуси отримали навчальні заклади Жмеринського району. Ключі від нових транспортних засобів керівникам шкіл вручив депутат Вінницької обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Олег Легеза.

Ці автобуси довозитимуть майже 100 дітей до шкіл в смт Браїлів та в с.Тарасівку.

 

-Нині йде процес оптимізації шкіл. Влада хоче аби учні в сільській та міській місцевості отримали однаково якісну освіту, здобули гарні знання. До того ж, ці знання школярі мають отримувати у комфортних навчальних закладах. І не ходити пішки за 25 км.до школи, а їздити на зручному автобусі. Такі транспорті засоби ми й подарували, – зазначив депутат Вінницької обласної ради від партії «БПП «Солідарінсть» Олег Легеза.

 

-Депутати Жмеринщини від партії «БПП «Солідарність» завжди тримають руку на пульсі всіх подій, – додає голова Жмеринської районної у Вінницькій області організації партії «БПП «Солідарність» Ірина Осадча, –  Ми намагаємося допомогти кожному. Особливо – діткам. Школи, дитсадки, навчально-виховні комплекси – усі вони виховують майбутнє України, і ми, дорослі,  маємо створити комфортні умови для навчання та виховання молодого покоління.