Спортивний майданчик відкрили у с. Голубече Крижопільського району

До Дня фізичної культури та спорту у с. Голубече Крижопільського району відкрили спортивний майданчик. 1, 5 млн. грн. виділено з сільського бюджету на його будівництво та облаштування. Тут є бігові доріжки, футбольне поле з глядацькими місцями, спеціальне спортивне обладнання. Днями відбулося офіційне відкриття. До організації свята долучилися члени партії «БПП «Солідарність».

  • Спорт – це здоров’я,- каже член партії «БПП «Солідарність» Олександр Гавриш, – Гарний спортмайданчик було зроблено у селі. Видно, що тут турбуються про своїх жителів, дбають за молоде покоління. Впевнений, це місце стане улюбленим для багатьох мешканців. Ми вирішили не стояти осторонь гарних справ. Сьогодні будуть перші матчі на футбольному полі, принесли для гравців подарунки. Купили їм шкіряні м’ячі.

 

Після офіційної церемонії відкритт відбулися футбольні матчі. Збірна команда гравців із сіл Голубече, Городківка, Зеленянка зіграла з командою селища Крижопіль. Також ігрову майстерність показали команда з Крижополя, які зіграла з командою з Гайсина.

dscn7205