Олексій Порошенко у Вінниці провів прийом громадян

Народний депутат України Олексій Порошенко під час візиту на Вінниччину провів прийом громадян. Мешканці Вінниці та Вінницького району, які проживають на території 12-го виборчого округу, зверталися як із особистими проблемами, так і з питаннями, які турбують їхні громади.

Так, Олексій Порошенко зустрівся із вдовами та дітьми  бійців, що загинули в зоні АТО. Під час розмови порушувалися питання забезпечення житлом сімей загиблих, навчання їхніх дітей. На сьогоднішній день  вирішується питання забезпечення житлом сім’ї Олени Завали із села Щітки Вінницького району. Окрім того, під час зустрічі мова йшла про загальні соціальні проблеми, із якими стикаються родини загиблих. Нагадаємо, що у 2016 році за результатами такої зустрічі,  за ініціативи Олексія Порошенка  Верховна Рада України прийняла Закон про внесення змін до статті 15 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” щодо посилення соціального захисту членів сімей загиблих.

img_0121

 

 

 

 

 

 

 

 

Селяни Гавришівки зібрали підписи щодо ремонту дороги, яка веде до населеного пункту. Представляти свої інтереси вони доручили депутату районної ради Володимиру Павловському. За його словами, в населеному пункті, який межує із аеропортом міжнародного значення, на сьогоднішній день вкрай розбите асфальтне покриття. Народний депутат Олексій Порошенко пообіцяв вивчити проблему та посприяти виділенню коштів для ремонту доріг.