Лариса Білозір привітала людей похилого віку у Тростянці

 

З нагоди свята у Тростянці в Будинку культури відбулось урочисте дійство, ініціатором якого виступив колектив Тростянецького територіального центру соціального обслуговування, при підтримці Тростянецької райради та райдержадміністрації.

З позитивними словами вдячності та побажаннями міцного здоров’я перед присутніми виступила також депутат Вінницької обласної Ради, член фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Лариса Білозір.

У рамках заходу відбувся святковий концерт, а також благодійний фуршет.

«День літньої людини — це свято наших батьків, бабусь та дідусів. День, коли молодше покоління має віддавати їм свою любов і повагу. Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь», – про це у своєму вітальному слові зазначила Лариса Білозір.

Крім того, вона передала щирі вітання усім присутнім від народного депутата, члена фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді України Миколи Кучера, який побажав їм міцного здоров’я та довгих літ.

Також Лариса Білозір зазначила, що як для Миколи Кучера так і для неї особисто пріоритетними напрямками у депутатській роботі є підтримка людей старшого віку та розвиток соціальної сфери.

«Літній вік людини зовсім не означає, що вона вже на багато що не здатна, якраз навпаки: те, що може літня людина, рідко здатна зробити більш молода, і мова йде зовсім не про сили та енергію, яка властива молодому поколінню, а про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, які присутні в більшості літніх людей», – сказала депутатка.