Партійці Томашполя відначили День дівчаток

 

11 жовтня, у Міжнародний день дівчаток, громадська приймальня Томашпільської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» запросила  до свого  офісу дівчаток 8-го класу місцевої школи-гімназії Ірину Слободянюк, Олександру Климишену та  Вікторію Прокопенко.

Голова районної партійної організації Любов Купріянова розповіла, що Міжнародний день  дівчаток, проголошений Організацією Об‘єднаних Націй в 2012 році, щорічно відзначають 11 жовтня. Мета цього заходу – привернути увагу до дискримінації дівчаток у різних країнах світу, підвищення обізнаності про нерівність, з якою стикаються дівчатка у світі на основі їх статі. Міжнародний день дівчаток дозволяє зосередити увагу на необхідності вирішення проблем, з якими  стикаються дівчатка, зокрема, ранні шлюби і рання вагітність.

Дівчатка-учасниці зустрічі розповіли, що гарно навчаються, беруть активну участь у житті школи-гімназії, займаються спортом, відвідують гуртки Будинку дитячої творчості. Зокрема, Олександра Климишена посіла перші місця в відповідній віковій категорії у районних змаганнях по бігу, стрибках у довжину, Іра Слободянюк  – перше місце по тенісу, Віка Прокопенко дуже гарно танцює та готує смачні страви. Дівчаткам подобається жити у вільній Україні, вони люблять свою школу-гімназію, вчителів, батьків  і не відчувають ніяких утисків.

Партійці привітали юних школярок з Міжнародним днем дівчаток, подарували партійну атрибутику та солодкі набори.

IMG_20171010_095124