Липовецькі партійці привітали зі 100-річчям землячку-довгожительку

 

Активні члени Липовецької районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» привітали зі 100-річним ювілеєм жительку селища Турбів Ганну Борецьку. Про це повідомив активний член партії, заступник голови районної ради Руслан Танасюк.

«Зустрічала свій ювілей жінка  у доброму гуморі поруч із близькими  людьми- донькою Тетяною та зятем Ігорем. Вона надзвичайно рада була приймати гостей на своєму святі. Ми вручили Ганні Іванівні квіти та символічні подарунки, побажали здоров’я та довголіття. Місцеві артисти виконали бабусі “Многая літа!”, – сказав Руслан Танасюк.

Липовець_ювілярка2

Він додав, що народилася жінка в Калинівському районі. Закінчила медичне училище, була направлена на роботу у село Косаківка Турбівського району. Там познайомилась із чоловіком Леонідом Івановичем Борецьким.

Липовець_ювілярка1

«Жінка має світлий розум і добру пам’ять. Вона пригадує, як переховувала на горищі в медпункті двох партизан. Із особливим світлом в очах розповіла  про молодість, з  болем у серці – про роки війни», – додав Руслан Танасюк.