Депутатка від БПП Людмила Станіславенко виступила на Всеукраїнському форумі

 

Депутатка Вінницької обласної ради, член фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Людмила Станіславенко взяла участь у Всеукраїнському форумі, організованому «Клубом успішних жінок України». В ході роботи учасниці мали можливість послухати близько 40 виступів учасниць із різних країн світу.

Станіславенко_форум

«Сьогодні я можу відверто сказати, що я не просто кохана дружина та матір двох прекрасних дітей, а й успішна у своїх починаннях. Мій благодійний фонд об’єднує містян навколо добрих справ. Щороку ми проводимо десятки акцій, під час яких збираємо кошти на лікування важкохворих дітей. Я довго йшла до того, аби досягнути подібних висот. На форумі поділилась з дівчатами секретами успіху, розповіла про родину та перешкоди, які виникали на моєму шляху», – прокоментувала свій виступ на форумі Людмила Станіславенко.

Станіславенко_форум1

На завершення Всеукраїнського форуму «Чого хоче жінка» учасниці «Клубу успішних жінок України» відвідали Міжнародний бізнес-форум «BIG BRANDS 2018», організований Вищою Радою Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу. На сцену вийшли спікери з України, Литви, Китаю, Польщі, США, Великобританії та інших країн.

Станіславенко_форум3

У рамках заходу обговорювались програми розвитку бізнесу, інновації та нетворкінг, ринок будівництва та юриспруденції, технології в бізнесі.