Вінницькі партійці привітали зі святом Миколая маленьких пацієнтів лікарень

 

19 грудня з подарунками та допомогою активні партійці на чолі з головою Вінницької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Андрієм Гижком відвідали маленьких пацієнтів Вінницької районної лікарні та Центру матері та дитини.

«Виділення коштів на ремонт та оснащення педіатричного відділення Вінницької районної лікарні свого часу домігся Олексій Порошенко, будучи народним депутатом. І сьогодні це одне з найкращих відділень і з точки зору ремонту, і з точки зору забезпечення. Я із задоволенням передав вітання від Олексія Петровича та Петра Олексійовича Порошенків. Усім ти, хто змушений через хворобу День святого Миколая провести у лікарні, ми привезли солодкі подарунки. Дітей та їхніх батьків привітав Миколай, організували конкурси та ігри. Порадувало, що навіть перебуваючи у лікарні, діти вивчили вірші та розповідали їх на невеличкому святі, яке нам вдалося для них влаштувати», – прокоментував акцію Андрій Гижко.

зображення_viber_2019-12-19_16-34-25 зображення_viber_2019-12-19_16-34-24

Візит до Центру матері та дитини ініціювала Вінницька міська організація партії «Європейська Солідарність» та її голова Валерій Камінський.

«Я багато років уже знав про існування цієї палати у Центрі матері і дитини – палати для діток без батьків. Такі діти потребують уваги щодня. Звичайно, медпрацівники дають максимум, який можуть. Але, я думаю, увага і тепло інших людей, для цих діток також дуже важлива. Тому бодай раз на рік, у таке особливе свято – Десь святого Миколая – ми вирішили їх відвідати. Ми попередньо з’ясували вік дітей, тому змогли підготувати для кожного із п’яти пацієнтів, які сьогодні перебувають у відділенні, індивідуальний подарунок – якісну і яскраву іграшку відповідно до віку. Те, що їм сподобалося – було видно відразу. Ми також поцікавилися потребами відділення і привезли на їхнє прохання паперові рушники, миючі засоби, підгузки для дітей різного віку», – розповів Валерій Камінський.

IMG_1672 IMG_1678 IMG_1712 IMG_1723

За словами Андрія Гижка, візит до Центру матері і дитини видався наповненим спілкуванням і непростими емоціями.

«Ми відвідали діток із непростою долею – тих, від кого відмовилися батьки, діти-сироти, для декого навіть не можуть встановити дату народження. Таким дітям потрібні не тільки іграшки, а більше – увага і турбота. Саме тому вони так довго не хотіли відпускати наших дівчат, які брали їх на руки», – прокоментував він.

IMG_1701 IMG_1705